SnoezElke

Één van onze medewerkers heeft de snoezelkriebels serieus te pakken. Als student-ondernemer richtte zij nog niet zo lang geleden een snoezelmateriaal-uitleenbedrijf op. Geïnteresseerden kunnen bij haar terecht om snoezelmateriaal uit te proberen. Je krijgt een persoonlijke service, met kwaliteitsvol en proper materiaal én een dosis uitleg en tips er bovenop.

SnoezElke

Voor meer informatie kan je terecht op de website van SnoezElke, of op haar Facebookpagina.

Gezocht : onesies van jungledieren

In 2015 steken we de snoezelvakantie in een jungle-jasje. Hiervoor zijn we nog op zoek naar onesies (voor volwassenen) van dieren uit de jungle.

jungle onesies

De volgende dieren mogen zeker niet ontbreken op vakantie:

 • een beer
 • een tijger
 • apen
 • een olifant
 • een panter
 • een giraffe

Ook andere onesies van jungledieren zijn zeker welkom!

Na de vakantie (10 tot 17 juli) krijg je de onesie natuurlijk proper en ongeschonden terug.

Kan je ons hiermee helpen? Stuur ons dan zeker een mailtje om verder af te spreken!

Scholenacties

In het begin van 2015 zijn we met enkele medewerkers op bezoek gegaan bij enkele middelbare scholen en enkele Gentse hogescholen, misschien ook bij jou!

Wekte het korte informatiefilmpje en onze uitleg jouw interesse? Bekijk dan gerust de rest van deze website, of stel je bijkomende vragen aan de medewerkers van de snoezelvakantie.

Overtuigd? Vraag gerust je inschrijvingsformulier aan bij Ziekenzorg CM Midden-Vlaanderen.

Wij kijken er al naar uit om je mee te nemen op snoezelavontuur!

Knutselende handen gezocht

Het ziet ernaar uit dat er veel geknutseld zal worden op de knutseldag dit jaar. Daarom hopen we zo veel mogelijk knutselende handen te verwelkomen op zaterdag 5 juli in Kuurne! U komt toch ook?

We vliegen erin!

Nu de eerste algemene vergadering achter de rug is, is het hoog tijd om de verschillende werkgroepen op te starten. In deze werkgroepen bereiden enkele groepjes vrijwilligers de vakantie voor.

Er zijn vier werkgroepen:

 • De werkgroep muziek: elk jaar wordt de snoezelvakantie opgevrolijkt door wat live muziek, bijvoorbeeld tijdens het ochtend- en avondgebeuren. Mensen die kunnen zingen, een muziekinstrument bespelen,… zijn daarom uiterst welkom in deze werkgroep. Trekker: Stef.
 • De werkgroep snoezel: deze werkgroep neemt jaarlijks de verschillende snoezelruimtes onder de loep, en bekijkt hoe we a.d.h.v. het snoezelen nog meer meerwaarde kunnen bieden aan deze vakantie. Trekker: Delfien.
 • De werkgroep animatie: deze werkgroep staat in voor het organiseren van de verschillende activiteiten, zowel voor vakantiegangers als voor medewerkers. Ze bereiden ook het afscheidsmoment voor de medewerkers voor. Trekker: Astrid.
 • De werkgroep animatie & verblijding: deze werkgroep bereidt het podiumgebeuren voor, bokst een snoezelviering in elkaar en zorgt voor enkele verblijdingsmomenten doorheen de hele snoezelvakantie. Trekker: Sarah.

Geïnteresseerd om aan te sluiten bij één van de werkgroepen? Geef gerust een seintje aan de trekker!

Knuffels gezocht

De volgende oproep kwam op de Facebook pagina van Ziekenzorg CM Midden-Vlaanderen. Voel je vrij om deze oproep verder te verspreiden. Hoe meer knuffels, hoe meer vreugd!

Knuffels gezocht

 

Algemene vergaderingen

De datums van de algemene vergaderingen zijn gekend. Ingeschreven medewerkers krijgen nog een uitnodiging, maar kruis de volgende momenten alvast aan in uw agenda:

 • Donderdag 3 april 2014, 19u30.
 • Zondag 29 juni 2014, 10u.

Tot dan!